26 TAKIM KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Kamu Kurumlarımızdan 26 takımın katıldığı turnuvada, Final mücadelesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmenevi müsabakasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünü 7-4 yenen Öğretmenevi müsabakanın şampiyonu oldu.  

VALİ ALTUN ’’ BİTLİS’E RENK KATACAK ORGANİZASYONLAR HAZIRLIYORUZ’’

Bitlis Vali Yardımcısı Salih ALTUN “Şampiyon olan takımı kutluyorum, Diğer takımlara da medeni cesaretlerinden ötürü centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. 26 takımdan finale kalan 2 takım burada yarıştılar  Öğretmenevi takımını kutluyorum. İnşallah futbola olan bu ilgi diğer branşlarada yansır geçtiğimiz kış kayak sporuna ilgi çok yoğundu ümit ediyoruz ki voleybol başta olmak üzere atletizm ve sporun diğer bütün dallarına da aynen futbola gösterilen ilgi gösterilir. Ayrıca önümüzdeki hafta yeni bir turnuva daha düzenliyoruz yine Valiliğimizin organizasyonunda masterlar ligi diyebileceğimiz 40 yaş üstü Bitlis’li vatandaşlar bu sefer turnuvaya katılacaklar mahalleler arası Valilik Kupası düzenlenecek her mahallede oturan 40 yaşını geçmiş Bitlis’li vatandaşlar bu turnuvaya iştirak edecekler bir panayır havasında geçmesini ümit ediyoruz. Tribünlerde de kadınlar, çocuklar, eşler olacak Bitlis’te baharın gelmesi ile birlikte Bitlis’e renk katacak bir organizyon ile inşallah karşınızda olacağız” dedi.

ŞAMPİYON ÖĞRETMENEVİ OLDU

Yaklaşık 1,5 aydır süren ve 26 takımın mücadele ettiği, Valilik Kupası Kamu Kurum ve Kuruluşları arası Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Öğretmenevi oldu. Şampiyonlar Kupasını  Bitlis Vali Yardımcısı Salih ALTUN’un elinden aldı.       Turnuvayı ikinci olarak bitiren Milli Eğitim Müdürlüğüne kupalarını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz verdi.
            Turnuvada üçüncü olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ödülünü İl Müdür Vekili Burhanettin AVŞAR tarafından verildi.
            Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Vedaş İl Müdürlüğünün ödülünü ise Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Mahmut ÇOBAN tarafından takdim edildi.

İL MÜDÜR VEKİLİ AVŞAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Valilik Kupası Kamu Kurum ve Kuruluşları arası Halı Saha Futbol Turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen, Turnuvaya katılan Finalde Şampiyonluğu elde eden Kurumumuzu tebrik eder, diğer takımlarımızı da başarılarından ve katılımlarından dolayı bütün Kamu Kurum ve Kuruluş Yetkililerine teşekkür ederim.