KAYAKÇILARDAN ‘’KAYAK VAZGEÇİLMEZ SPORUN TATİL COŞKUN,  SPOR TUTKUN OLSUN’’ sloganıyla Bitlis’te düzenlenen 9. Kış Spor oyunlarında nefes kesen yarışlara sahne oldu.

 Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca her yıl düzenlenen Kış Spor oyunları Bitlis’te heyecan dolu anlarla devam ediyor. Yoğun ilgiyle karşılanan bu yılki Kış Spor Oyunlarında görsel bir sunum daha geceyi aydınlattı.

            MEŞALELİ KAYAKLA HAVAİ FİŞEKLİ GÖRSEL ŞOV

            Bitlis'te, düzenlenen '9. GAP Kış Spor Oyunları' kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Erhan Onur Güler Kayak Merkezi'nde, meşaleli ve havai fişekli kayak gösterisi yapıldı. Meşaleli Kayak ve Havai fişek gösterisi geceye renk katarken, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanı Ömer KALKAN’ın da eşlik ettiği bu görsel şovda, vatandaşların yoğun ilgisi altında seyrine doyumsuz görüntüler kaydedildi.

            MİSAFİRLERE SUCUK EKMEK İKRAMI

        Bitlis Erhan-Onur Güler Kayak Merkezi'nde sporculara, antrenörlere ve tüm katılımcılara mangalda özenle hazırlanan Sucuk Ekmek ikram edilmesinin ardından Kayak pistinde türküler eşliğinde halaylar çekilerek meşaleli kayak ve havai fişek gösterisi sona erdi.

            ÖMER KALKAN TEŞEKKÜR ETTİ

            Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanı Ömer KALKAN, Meşaleli Kayak ve Havai fişek gösterisinde geceyi aydınlatan ve renkli görüntülere sahne olan bu organizasyonda ’’Tüm sporculara ve katılımcılara teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun’’ dedi.