Gençlik Ve Spor Bakanlığımızın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi" kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju ÇOLAK, Hasan ŞAŞ, Hami MANDIRALI, Ali GÜLTİKEN, Hakan ÜNSAL, Ogün TEMİZKANOĞLU ve Semih YUVAKURAN 05-06 Kasım (Çarşamba-Perşembe)2014 tarihinde ilimiz gençleriyle bir araya gelecekler.

 

                          Bu kapsamda gerçekleştirilecek Faaliyet Takvimi


      05 Kasım 2014 BİTLİS

 Saat 10:30  
Özçavuş Otel'de Gençlik Merkezi üyeleri, amatör sporcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yerel basın ve haber ajansı mensuplarının da katılacağı kahvaltılı toplantı. 
 Saat  11:30

Kültür Merkezi'nde Gençlik Merkezi üyeleri, amatör sporcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yerel basın ve haber ajansı mensuplarının da katılacağı panel/söyleşi

 Saat 13:30
Valilik ziyareti ve Bitlis şehir turu(Yaya olarak ana cadde de yerel halk ile sohbet ve (selamlaşma)

 Saat 14:30
Ünlü sporcular ve belirlenecek gençler arasında (Amatör kulüp sporcuları, gençlik merkezi üyeleri) 8 Ağustos Şehir Stadyumu'nda maç organizasyonu(5.000 Kişi)
 Saat 19:00

Özçavuşoğlu Otel'de Vali, Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İl Başkanı, Sanayi ve Ticaret odası Başkanları vs. ile Gençlik Merkezi üyesi gençlerin katılacağı toplantılı akşam yemeği gerçekleştirilecektir.


  
    06 




KASIM




2014 TATVAN


 Saat 10:30
Gençlik Merkezi üyeleri, amatör sporcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yerel basın ve haber ajansı mensuplarının da katılacağı panel/söyleşi.
 Saat 12:30
Ünlü sporcular ve belirlenecek gençler arasında (Amatör kulüp sporcuları, gençlik merkezi üyeleri)Tatvan Stadyumu'nda maç organizasyonu.