8 Ağustos Valilik Kupası Müsabakaları ile Mahalleler arası 
Futbol Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

8 Ağustos Bitlis İlimizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle, Bitlis Valiliği Proje Eğitim ve Koordinasyon Merkezi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizasyonunda düzenlenen Mahalleler arası Futbol turnuvası final müsabakasında vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen müsabaka renkli anlara sahne oldu. 
Yaklaşık 1 ay önce startını alan, 13 mahalle takımının katıldığı turnuvanın finalinde Beş Minare Mahallesi ile Hüsrevpaşa Mahallesi karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında 4-0 Hüsrevpaşa Mahallesi galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Final turnuvası Bitlis Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Sayın Vedat Demiröz, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Necip Erdal Yardım, Vali Yardımcısı Sayın Kamil Güzel, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Cemalettin Kinç, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımıyla izlendi. 
Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilal Elkatmış tarafından Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Sayın Vedat Demiröz’e ve Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Necip Erdal Yardım’a forma hediye edilmesinin ardından yapılan ödül töreni, turnuvaya katılan takımlara ve İlimizin kurtuluşu münasebetiyle 8 Ağustos Valilik Kupası ile çeşitli branşlarda yapılan sportif faaliyetlerde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi.