''Ülkemizin Bayrağını Dalgalandırarak Göstermiş Olduğunuz Başarı Takdire Şayandır.''
Bitlis Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, İl Özel İdaresi yeni binasında İl Genel Meclisinin toplantısına katılarak İlimizde çeşitli branşlarda dereceye giren, İlimizi ve Ülkemizi yaptıkları derecelerle gururlandıran Atletizm dalındaki sporcularımıza, İl Özel İdaresi Genel Sekteri, İl Encümenleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, Spor Şube Müdürü ve Atletizm Milli Takım Antrenörümüzün katılımıyla çeşitli ödüller verildi. 
Vali Sayın Ustaoğlu, “İl Genel Meclisimiz, bizleri gururlandıran, göğsümüzü kabartan sporcu kardeşlerimizin başarısına katkı olması amacıyla ödül vermek istemişler. Sizlere vereceğimiz destekler her geçen gün biraz daha artacak. Bunun sözünü verebilirim. Sizlerin hem taşıdığı üniforma hem temsil ettiğiniz misyon bizim için ülkemiz için çok çok önemli. Ülkemizin bayrağını dalgalandırarak oralarda göstermiş olduğunuz başarı her açıdan takdire şayandır” dedi. 
Program Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilal Elkatmış'ın, Vali Sayın İsmail Ustaoğlu'na Milli forma hediye etmesinin ardından sona erdi.