Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüz binasında 2018 Yılı Değerlendirme, Planlama ve Koordinasyon toplantısı düzenlendi.
İl Müdürümüz Bilal Elkatmış’ın başkanlığında düzenlenen toplantı açılış konuşmalarıyla başladı. 2017 Yılında Bitlis İl Müdürlüğümüzce İl genelinde yapılan faaliyetler, sporcu analizi, sportif portföy ve ülke genelinde alınan başarılar değerlendirildi.
İl Müdürümüz Elkatmış ‘’İlimizde sürdürülen sportif faaliyetlerle büyük bir ivme kazandırılan ve spor kenti olma yolunda Bitlis ilimiz için bütün imkanlar seferber edilerek, 2018 yılı için ciddi yatırımlar ve çalıştay hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığımız Genel Müdürlüğümüzce İlimizde yapımında %95’lik tamamlanma aşamasına gelinen Yüzme havuzunun 2018 yılı içinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını iletti. Ayrıca İlimizde Spor Salonunda yapılacağının müjdesini veren Elkatmış İlimizde tesisleşme ve sporcu grafiğinde son yılların en iyi yükselişi ile Bitlis’imiz daha iyi yerlere getirileceğinin de altını çizdi. 
İlçe Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ve Birim Şube Müdürlerimizin hazırladıkları sunumlarla 2017 yılı tüm detaylarıyla ele alınarak, 2018 yılının durum değerlendirilmesi yapıldı.
2018 yılı Değerlendirme, Planlama ve Koordinasyon toplantısı, teşekkür ve temennilerle tamamlandı.