İLK KEZ KAYAK YAPMANIN HEYECANI İLE ÖĞRENCİLERİMİZ KAMPA KATILDI

Bitlis Valiliğimizce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinesinde başlatılan proje kapsamında 160 öğrenci, ilk kez kayak yapmanın heyecanını yaşadı.
Okulların yarıyıl tatiline girilmesinin ardından başlatılan Temel Eğitim Kayak Kampı’na katılan 160 öğrencimize, kayak kıyafeti ve takımları dağıtıldı.
Vali Yardımcısı Murat Kütük, yaptığı konuşmada, öğrencilerin karnelerini aldığını, iyisi ve kötüsüyle bir dönemi geride bıraktığını söyledi.
Öğrencilere, 15 günlük tatilde güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kayak eğitimi vereceklerini belirten Kütük, şöyle konuştu: "Hiç kayak elbisesi giymemiş, ayağına kayak takımlarını takmamış 160 öğrencimiz, kayak sporuyla tanışacak. Burada her gün ileri düzeyde eğitimimiz devam edecek. İnşallah buradan ödüller ve uluslararası başarılar elde eden sporcular çıkacak. Bu çocuklarımızın gözlerinde o ışık var." dedi. Proje kapsamında kampa katılan öğrenciler, ilk kez kayak yapmanın heyecanını yaşamış oldu.
Erhan Onur Güler Kayak tesisimiz de devam edecek olan kamp 15 günün ardından kar sezonu boyunca kayak sevenlerini ağırlayacak.