İLİMİZ SPORDA BAŞARILARINA YENİ BAŞARILAR KATMAYA DEVAM EDİYOR

Atletizm branşında İlimiz, Haziran ve Temmuz aylarında, Türkiye Atletizm Federasyonunca Yurt içinde yapılan Milli takim seçmelerinde İlimizin yetiştirmiş olduğu 5 sporcumuz Türk Atletizm Milli takımına girdiler. Ülkemizde ve Uluslararası yapılan Dünya Avrupa ve Balkan şampiyonalarında İlimizin gururu olan sporcularımız madalyalarla İlimize döndüler. 
Sporcularımız; Ömer OTI Türkiye de yapılan Balkan pist şampiyonasın da Balkan 1'ncisi, Ferhat BOZKURT İtalya da yapılan Avrupa dağ koşusunda Avrupa 1'ncisi, Veysel TİMUÇİN Çek Cumhuriyetinde yapılan Dünya yıldızlar dağ koşusu şampiyonasında Dünya 3'ncüsü, Gülcan BORA Bulgaristan da yapılan Balkan dağ koşusu şampiyonasın da Balkan 4'ncüsü, Senem ESER İtalya da yapılan Avrupa dağ koşusu şampiyonasın da Avrupa da 28'ncisi olmuştur. Sporcularımızın elde ettiği başarılarını canı gönülden kutluyoruz.
Sporcularımızın müsabakalara hazırlanmalarında ve İlimizi spor kenti yapma yolunda desteğini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Ahmet ÇINAR'a, Vali Yardımcılarımıza, Milli takım antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, antrenör ve sporcularımızın başarılarının devamını dilerim.

Saygılarımla
Medeni ÖZTAŞ 
Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V.