İL SPOR MERKEZLERİ 19 BRANŞTA FAALİYET GÖSTERECEK

Her yıl düzenlenen ve bu yılda 29 Haziran’da açılışı yapılan İl Spor Merkezleri atletizm, voleybol, basketbol, güreş, okçuluk, tenis, wushu, tekvando, futbol, masa tenisi, judo, hentbol, badminton, jimnastik, muay thai, ve yüzme olmak üzere 19 farklı branşta sporcularını ağırlayacak.

ÖZTAŞ’TAN SPORCULARIMIZA BAŞARILAR MESAJI

İl Spor Merkezlerinin açılışına İl Müdür Vekili Medeni ÖZTAŞ, İl Müftüsü Abdülkerim AKBABA, Şube Müdürlerimiz, Antrenörler, Sporcularımız ve Velilerimiz katıldı. İl Müdür Vekili ÖZTAŞ katılımda bulunan tüm sporcularımıza başarılar dileyerek, ''Azim ve Kararlılıkla Spor yapan çocuklarımızın kişilik gelişimi, sosyalleşmesi açısından sporun önemini belirten ÖZTAŞ, Spor yapan ve bize çocuklarını spor için yollayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.'' diye konuştu.

  “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganı ile Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından 5-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak il Spor Merkezlerince verileceği belirtildi. İl Spor Merkezleri sembolik malzeme dağıtımı ile sona erdi.