Dünyaya Işık Saçan Müze Kent Bitlis, Bitlis Valiliği'nin öncülüğünde düzenlenen 2. Ankara Bitlis Tanıtım Günleri 2.BİTLİS TANITIM GÜNÜ 13 - 16 KASIM  2014 tarihleri Arasında Ankara İli, Atatürk Kültür Merkezinde görsel şenliklerle düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak standımızın da yer aldığı 2. Bitlis Tanıtım günleri, yoğun ilgi ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak açmış olduğumuz standımıza katılım ve ilginin yoğun olduğu bu tanıtım günlerinde sportif  etkinliklerimizin ve faaliyetlerimizin tanıtılmasında katılım gösteren vatandaşlarımızla keyif dolu vakitlerle sona erdi.

Yapılan tanıtım günleriyle ilgili konuşan Valimiz Sayın Orhan ÖZTÜRK, Bitlis'in maddi ve manevi zenginliklerinin he yönüyle başarılı bir şekilde tanıtıldığını dile getirdi. Bitlis'i her platformda en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Vali ÖZTÜRK, katkılarından ötürü kamu kurumları, STK'lara ve Bitlis'e gönül vermiş tüm vatandaşlara teşekkür etti.